Voorbereiden zwangerschapsshoot

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wij helpen je graag om deze super speciale shoot tot in de puntjes voor te bereiden. 


Wat neem je mee?
We hebben ontzettend veel kleding bij ons in de studio waar je gratis gebruik van maakt tijdens je shoot. We kunnen helaas geen kleding reserveren, maar er is genoeg keus. De juiste outfit is belangrijk want als je je goed voelt in een kledingstuk straalt het er echt vanaf! Via de pagina styling kun je wat van onze kledingstukken terugvinden. Uiteraard is het ook super leuk als je een eigen kledingstuk meeneemt, iets dat echt bij jouw past en dat jouw foto’s uniek maakt. Neem in ieder geval naadloos lingerie mee in de kleuren zwart en nude voor onder onze kledingstukken en indien gewenst een mooi lingeriesetje wat gezien mag worden. We shooten veel met blote voeten, maar het is altijd leuk om een paar stoere laarzen of gympen mee te nemen of elegante hakken. Let op: we hebben geen kleding voor mannen of kinderen. Tip: draag voor je shoot geen strakke kleding of sokken die striemen geven.


Visagie & haarstyling
We werken veel samen met drie vaste visagistes Aaniytah, Jaiz en Roos. Ze zijn bekend met onze stijl van fotograferen en weten wat het beste bij jou gezicht past en wat het mooist op de foto overkomt. Haarstyling en visagie kan vooraf bijgeboekt worden. Heb je dit nog niet bijgeboekt, neem dan zsm contact met ons op per e-mail voor de mogelijkheden. Heb je visagie bijgeboekt en wil je ook graag met je (kleine) kinderen op de foto? Dan is het aan te raden om te kijken of je partner of iemand anders de kinderen later kan komen brengen. Als ze al die tijd in de studio moeten wachten dan ervaren wij dat ze er op het moment van de shoot dan vaak al klaar mee zijn.

Tips Visagie: 
- Scrub je huid een dag van te voren en hydrateer je huid
- Een voedende en hydraterende crème mag vooraf aangebracht worden
- Kom zonder Make-Up 
- Bij voorkeur geen nepwimpers, deze kunnen eventueel wel worden aangebracht door de visagist

Tips haarstyling:
- Je haar gewassen en gedroogd
- Extensions kan mits echt haar

Tips bladgoud & vlinders: 
Heb je bladgoud bijgeboekt? Neem dan billendoekjes en een grote handdoek mee! Houd rekening met je kledingkeuze, omdat het bladgoud er niet meteen volledig afgaat. We raden een oud joggingpak aan. In de wasmachine gaat het er wel af. Heb je de vlinders bijgeboekt, smeer jezelf dan NIET in met bodylotion of olie voor de shoot.


Manicure/ Pedicure
Wij maken veel foto’s met handen op de buik en blote voeten. Verzorgde nagels, handen en voeten is een pre´! Ook voor de partner en eventuele kindjes. 


Poses
Uiteraard helpen we je/ jullie met alle liefde om tot het beste resultaat te komen met de poses en met een positie waar je lichaam en gezicht het beste tot haar recht komt. Probeer van te voren vast wat poses uit die op onze Instagram pagina’s hebt gezien en bekijk of je een voorkeurskant hebt als je op de foto gaat. 


Heb je vragen? Mail ons gerust 

Voorbereiden newborn shoot

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Wat een bijzondere periode gaan jullie tegemoet. We helpen je graag om jullie newborn shoot tot in de puntjes voor te bereiden. 


Wat neem je mee?
Als je ook je zwangerschapsshoot bij ons hebt gedaan en er zijn bepaalde jurken of doeken gebruikt dan is het wellicht mooi om deze weer te gebruiken. Neem in ieder geval een wit en zwart hemdje mee, een witte blouse, en wit en zwart T-shirt, een strapless BH in zwart en een witte BH. Voor je partner kun je een wit/zwart overhemd of T-shirt meenemen. Zorg wel dat dit netjes gestreken is voor het mooiste resultaat. Voor de baby neem je een goed gevulde luiertas mee met extra luiers, doekjes, hydrofiele doeken en flesvoeding (mits je geen borstvoeding geeft) en een speentje. Neem ook een mooi wit/zwart/zandkleurig rompertje en/of een pakje wat gezien mag worden. Tip: draag voor je shoot geen strakke kleding of sokken die striemen geven.


Hoe verloopt de shoot?
Als je kindje lekker heeft geslapen in de auto starten we meteen met de familie foto's. Zorg dat je kindje een mooi pakje of rompertje aan heeft bij aankomst en dat jullie ook al gekleed zijn voor de eerste foto's.  Daarna vraag ik je om je kleintje uit te kleden tot aan de luier, eventueel te verschonen en dan te voeden. Ik zorg ervoor dat het lekker warm is bij ons in de studio. Na het voeden zorgen we even dat de kleine rechtop is en een boertje kan laten waarna we verder gaan met de foto’s. We maken veel gezinsfoto’s, close-ups van handjes en voetjes en uiteraard ook foto’s van je baby alleen. Hoe precies is compleet afhankelijk van je kindje. Meestal proberen we verschillende manieren van wrappen, dat is een lang stuk stof waarin we je kindje zullen wikkelen. De meeste kindjes vinden dit wel fijn, maar sommige ook totaal niet. Zorg voor goed verzorgde handen en nagels bij jezelf, partner en je kleintje. De handen komen namelijk veel in beeld. 


Visagie & haarstyling
Omdat een newborn shoot met voeden en verschonen tussendoor al gauw 2 uur a 2,5 uur duurt, raden we je aan om niet te veel haast te hebben tijdens de shoot en indien je haarstyling en visagie wenst met ons de mogelijkheden te bespreken om dit al bij je thuis te laten doen. Wij raden het af om haarstyling en visagie voor een newborn shoot bij te boeken omdat je kindje dan wrevelig kan worden als het moment eindelijk daar is om te starten met de shoot. 


Heb je nog vragen? Mail ons gerust

Voorbereiden familieshoot

Het krijgen van een kindje is een hectische periode. De maanden vliegen voorbij en je vergeet zo snel hoe klein ze waren. Extra speciaal dat je deze bijzondere periode van je kindje bij ons komt vastleggen. Wij helpen je graag om je familieshoot tot in de puntjes voor te bereiden.


Wat neem je mee?
Het is natuurlijk het leukst als de outfits van de familie shoot op elkaar zijn afgestemd. Dit kan in kleding of in de kleur van de kleding. Om de foto’s tijdloos te houden, raden wij aan om te kijken naar zwart, wit, spijker en/of nude tinten. Effen stoffen met niet teveel opdrukken en/of prints. Heb je kindjes in de luiers dan is een luiercover ook leuk en voor meisjes jurkjes met enkelsokjes. Wij hebben ook outfits voor niet-zwangere dames in onze client closet, waar je gratis gebruik van maakt. Via de pagina styling kun je wat van onze kledingstukken terugvinden. Wij hebben geen kleding voor kinderen of mannen beschikbaar. Tip: draag voor je shoot geen strakke kleding of sokken die striemen geven.


Visagie & haarstyling
We werken veel samen met drie vaste visagistes Aaniytah, Jaiz en Roos. Ze zijn bekend met onze stijl van fotograferen en weten wat het beste bij jou gezicht past en wat het mooist op de foto overkomt. Haarstyling en visagie kan vooraf bijgeboekt worden. Heb je dit nog niet bijgeboekt, neem dan zsm contact met ons op per e-mail voor de mogelijkheden. Heb je visagie bijgeboekt, dan is het aan te raden om te kijken of je partner of iemand anders de kinderen later kan komen brengen. Als ze al die tijd in de studio moeten wachten dan ervaren wij dat ze er op het moment van de shoot dan vaak al klaar mee zijn.

Tips Visagie: 
- Scrub je huid een dag van te voren en hydrateer je huid
- Een voedende en hydraterende crème mag vooraf aangebracht worden
- Kom zonder Make-Up 
- Bij voorkeur geen nepwimpers, deze kunnen eventueel wel worden aangebracht door de visagist

Tips haarstyling:
- Je haar gewassen en gedroogd
- Extensions kan mits echt haar


Manicure/ Pedicure
Wij maken veel foto’s met handen en blote voeten. Verzorgde nagels, handen en voeten zijn een pre´! Ook voor de partner en kindjes.


Poses
Uiteraard helpen we je/ jullie met alle liefde om tot het beste resultaat te komen met de poses en met een positie waar je lichaam en gezicht het beste tot haar recht komt. Probeer van te voren vast wat poses uit die op onze Instagrampagina’s hebt gezien en bekijk of je een voorkeurskant hebt als je op de foto gaat. 


Heb je vragen? Mail ons gerust 

Voorbereiden sexy shoot of portret shoot

Wat leuk dat wij je mogen vastleggen! Of het nu is voor een zakelijk portret of een sexy shoot. Wij zorgen ervoor dat de beste versie van jou in beeld brengen.


Wat neem je mee?
We hebben ontzettend veel kleding bij ons in de studio waar je gratis gebruik van maakt tijdens je shoot. We kunnen helaas geen kleding reserveren, maar er is genoeg keus. De juiste outfit is belangrijk, want als je je goed voelt in een kledingstuk straalt het er echt vanaf! Via de pagina styling kun je wat van onze kledingstukken terugvinden. Uiteraard is het ook super leuk als je een eigen kledingstuk meeneemt, iets dat echt bij jou past en dat jou foto’s uniek maakt. Neem in ieder geval naadloos lingerie mee in de kleuren zwart en nude voor onder onze kledingstukken en indien gewenst een mooi lingeriesetje (of meer voor een sexy shoot) wat gezien mag worden. We shooten veel met blote voeten maar voor een sexy shoot kun je altijd ook mooie hoge hakken meenemen of juist stoere gympen. Voor een zakelijke portret shoot kun je denken aan een mooi pak, leuke top of jurk. 


Visagie & haarstyling
We werken veel samen met drie vaste visagistes Aaniytah, Jaiz en Roos. Ze zijn bekend met onze stijl van fotograferen en hebben veel meer zicht op wat het beste bij jou gezicht past en wat ook het mooist op de foto overkomt. Haarstyling en visagie kan vooraf worden bijgeboekt. Heb je dit nog niet bijgeboekt, neem dan zsm contact met ons op per e-mail voor de mogelijkheden. 

Tips Visagie: 
- Scrub je huid een dag van te voren en hydrateer je huid
- Een voedende en hydraterende crème mag vooraf aangebracht worden
- Kom zonder Make-Up 
- Bij voorkeur geennepwimpers, deze kunnen eventueel wel worden aangebracht door de visagist.

Tips haarstyling:
- Je haar gewassen en gedroogd
- Extensions kan mits echt haar


Manicure/ Pedicure
Verzorgde nagel, handen en voeten is een pre´!


Poses
Uiteraard helpen we je/ jullie met alle liefde om tot het beste resultaat te komen met de poses en met een positie waar je lichaam en gezicht het beste tot haar recht komt. Probeer van te voren vast wat poses uit die op onze Instagrampagina’s hebt gezien en bekijk of je een voorkeurskant hebt als je op de foto gaat. 


Heb je vragen? Mail ons gerust