Moet ik zelf kleding meenemen?

Wij hebben erg veel kleding in onze studio . Kijk ook eens op onze pagina Styling voor inspiratie. Je maakt tijdens je shoot gratis gebruik van de kleding in onze client closet. We kunnen helaas geen kleding reserveren, maar er is genoeg keus. De tule jurken stomen wij in de studio en zijn er altijd. Je mag uiteraard altijd je eigen kleding mee nemen. Super leuk als we ook iets kunnen shooten dat echt van jou persoonlijk is. Lingerie is wel altijd noodzakelijk om mee te nemen. Een naadloos setje in zwart en nude voor onder de kleding en eventueel een mooi lingeriesetje dat gezien mag worden. 

Mag partner/ kind ook op de foto tijdens een zwangerschapshoot?

Tijdens een zwangerschapsshoot mag 1 extra volwassene op de foto. Dit kost niets extra. Als jullie al een kindje of meerdere kinderen hebben, kunnen ze ook op de foto. 

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt bij ons altijd een aanbetaling voor de shoot en indien bijgeboekt ook een aanbetaling voor de visagist. Hiervoor ontvang je een factuur vooraf. Het restantbedrag van de shoot betaal je ter plaatse per pin of contant. Wij accepteren geen credit cards. Het restantbedrag van de visagist betaal je aan haar zelf. Afhankelijk van welke visagist je hebt bijgeboekt betaal je dit vooraf, per tikkie of contant. 

Wat is het verschil tussen een team shoot en een shoot bij Katja?

Katja heeft jarenlange ervaring en heeft de fotografen van het team zelf opgeleid. We gebruiken dezelfde materialen, studio, apparatuur en editors. Het team shoot in dezelfde stijl. Bij Katja zijn er iets meer belichtingsopties ten opzichte van een shoot bij het team. Via instagram @teambaronn en @katjabaron kun je ons werk bekijken. 

Gaat de tijd van het omkleden en bespreken van de outfits van de shoot tijd af?

Wij nemen graag de tijd voor je. Voor de shoot nemen we de outfits met je door.  Ook tijdens de shoot is er voldoende tijd om je om te kleden. Dit gaat niet van je shoot tijd af.

Wat als ik eerder beval en moet annuleren?

We plannen de shoot altijd tussen week 30-35. Mocht het zo zijn dat je onverhoopt eerder bevalt dan zit er niks anders op dan de shoot te annuleren. Je gezondheid en die van je kindje staat uiteraard voorop. Je kunt dan altijd nog bij ons terugkomen voor een familieshoot. 

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot inplannen?

Het beste moment voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30-35 weken. Ben je zwanger van een tweeling dan ligt de beste periode tussen de 25-30 weken. Dit is natuurlijk een gemiddelde. Het kan best zijn dat je bij een tweede zwangerschap al eerder een buikje hebt en dus wat eerder wil komen of misschien heb je juist een heel klein buikje en wil je liever een weekje later. Bespreek dit gerust met ons. Om zeker te zijn van een plekje raden we je aan om rond de 12 weken vast je shoot in te plannen. Klik hier om een aanvraag in te dienen. 

Wanneer kan ik het beste een newborn shoot inplannen?

Een newborn shoot leg je vast als je 12 weken zwanger bent. We blokken dan een periode in onze agenda op basis van je uitgerekende datum. Zodra je bent bevallen, neem je contact met ons op en dan plannen we de definitieve datum voor in je. Dit is afhankelijk van hoe je bevalling is verlopen, of je kindje alweer op gewicht is en hoe het met jullie gaat. Meestal is de newborn shoot binnen de eerste 8-20 dagen na de geboorte. De newborn shoots kunnen ingepland worden op maandag of dinsdag om 10.00 uur. Klik hier om een aanvraag in te dienen. 

Hoe lang duurt een newborn shoot?

Een newborn shoot duurt gemiddeld 2,5 uur. We plannen dit ruim in omdat je kindje tussendoor wellicht verschoond moet worden of wilt drinken. We volgen je kindje volledig tijdens de newborn shoot. Je shoot echter niet 2.5 uur non-stop. Bij elkaar zal er gemiddeld 1 uur geshoot kunnen worden. 

Wie mogen er op de foto tijdens een newborn shoot?

Met onze stijl van newborn fotografie maken wij vele gezinsfoto's. Naast jezelf en de baby mag er nog 1 volwassene op de foto en indien gewenst ook kinderen mocht je die al hebben. Hou er met kleine kinderen rekening mee dat een newborn shoot veel geduld vereist. Dit is voor hele kleine broertjes en/of zusjes soms wat lastig. Qua poses met oudere broertjes of zusjes kijken wij ter plaatse naar de mogelijkheden en volgen ook hierin de baby. Niet altijd alle poses zijn daarbij haalbaar. 

Wanneer kan ik het beste een familie shoot inplannen?

Een familie shoot is bij ons met kleintjes vanaf 6 maanden tot en met grote kinderen. Tussen de 6 en 9 maanden is een fijne tijd om dat ze dan vaak al echt hun eigen gezichtje hebben maar vaak nog niet alle kanten op kunnen rennen. Tussen 1,5 en 3 is een lastige periode om te shooten met kleintjes. 2 is Nee speelt daarin een grote rol. Mocht je een boeking maken met hele kleintjes hou hier dan rekening mee. Hoe minder verwachtingen je hebt hoe beter het vaak gaat. En mocht het echt niet gaan dan kunnen we altijd foto's maken van samen als stelletje. Klik hier om een aanvraag in te dienen. 

Kan ik ook een daglichtportret van mijn kind laten maken?

Dat kan bij ons niet. Wel verwijzen we je graag door naar @KindportretNL via instagram. Dit is namelijk een ander bedrijfje van Charlene en Rachelle en de shoots vinden plaats in de studio in Amstelveen. Informatie aanvragen, boekingen, betalingen etc gaan via Kindportret en niet via ons. 

Kan ik visagie bijboeken?

Ja hoor dat kan zeker. Haarstyling en visagie kan bijgeboekt worden voor 150 euro. Het is ook mogelijk om alleen visagie bij te boeken voor 120 euro. Klik hier voor meer informatie. We hebben drie vaste visagistes met wie we veel samenwerken. Aaniytah, Jaiz en Roos. Ze komen dan speciaal voor jou naar de studio om je nog mooier te maken dan dat je al bent. 

Kan ik extra foto’s laten bewerken?

Ja het is mogelijk om extra foto's te laten bewerken. Je betaald dan per foto een extra fee. Voor meer informatie klik hier

Kan ik een album bijbestellen?

Ja dat kan zeker, in sommige pakketten zit er al een album inbegrepen. Anders kun je deze altijd bijbestellen via ons. Via onze productpagina kun je de mogelijkheden bekijken. 

Wat is de levertijd van een album?

De levertijd van een album is +\-8 weken gerekend vanaf het moment van jouw goedkeuring op de bewerkte foto's.

Wanneer kan ik mijn foto's verwachten?

Als je shoot is geweest krijg je binnen +/- 10 dagen de onbewerkte foto's in te zien middels een galerij. Hier zit dan een logo door de foto's heen. Je geeft met een hartje aan welke foto's je favorieten zijn en welke je bewerkt wil hebben. Zodra we je selectie hebben doorgekregen duurt het +/- 20 dagen voor de bewerkte foto's gereed zijn (mits je je selectie hebt doorgegeven binnen 4 weken).  

Welke dagen kan ik een shoot boeken?

We shooten in basis allemaal 2 dagen in de week. Het team op maandag, dinsdag en donderdag en Katja op woensdag en vrijdag. Vanwege het zwangerschapsverlof van Charlene zullen onze shootdagen tijdelijk wijzigen. 

Hoe kan ik reserveren?

Neem contact met ons op via info@katjabaron.com of via het contactformulier. 

Waarom moet ik een aanbetaling doen?

We vragen een aanbetaling omdat wij dan een plek reserveren in onze agenda en daarbij ook de fotograaf en/ of visagist inplannen. 

Wat zijn de mogelijkheden qua bewerking?

We zorgen altijd dat we oneffenheden wegwerken. Dus wat pukkeltjes, straie of putjes in de huid maken we gladder. Kleine tattoo's kunnen we wegwerken afhankelijk van de plek. We kunnen een beetje shapen maar streven ernaar lichaam zo min mogelijk te veranderen omdat je precies goed bent zoals je bent. Heb je specifieke wensen bespreek ze gerust met ons. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het afzeggen van de fotoshoot dient minimaal 1 maand van te voren gedaan te worden per e-mail. De aanbetaling is te allen tijde non-refundable, kom je niet opdagen zonder bericht dan betaal je het volledige tarief, dus 100% van de shoot.

Bij het verplaatsen van de shoot naar een andere datum bijv. door ziekte dient het minimaal 48 uur van te voren kenbaar gemaakt te worden. Hier worden geen extra kosten voor doorberekend. Bij minder dan 48 uur voor de afspraak word er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Dit bedrag wordt dan boven op de aanbetaling aan je gefactureerd.

Onze algemene voorwaarden lees je hier. 

Is het mogelijk om twee verschillende looks te hebben voor haar & make up?

Dit is helaas niet mogelijk bij een shoot van 1 uur. Bij een shoot van 2 uur kunnen er wel kleine aanpassingen gedaan worden. De tijd gaat wel van de shoottijd af. 

Kan ik een kadobon bij jullie bestellen?

Ja dit is zeker mogelijk. Via info@katjabaron.com kun je een kadobon bestellen.