Our team

Ons team bestaat uit fotograaf en eigenaar Katja Baron, fotografen Charlene en Rachelle van Team Baron en drie vaste visagistes Aaniytah, Jaiz en Roos. Samen met deze lieve dames willen we je een prachtige shoot en ervaring bezorgen, waarbij we allemaal dezelfde stijl, beleving en kwaliteit waarborgen. Je kunt bij ons terecht voor newborn shoots, zwangerschapsshoots, familieshoots, loveshoots en portret/ sexy shoots.

Katja

Katja

Mijn naam is Katja Baron. Fotografie is mijn passie, hier kan ik mijn creativiteit in kwijt. In 2014 ben ik begonnen met een opleiding Toegepaste Fotografie op de Fotovakschool in Amsterdam en daarna heb ik nog vele cursussen gevolgd. Inmiddels heb ik een studio in Amstelveen en heb ik een eigen team van fotografen opgeleid, Team Baron. Ik ben trotse mama van een prachtige zoon Euan die geboren is op 28-10-2016. Ik vind het extra leuk om met andere mama’s en mama’s to be ervaringen te delen als ze bij mij komen voor een fotosessie.

Rachelle

Rachelle

Ik ben Rachelle, trotse mama van twee prachtige jongens. Miguel van 9 en Jah'Noah van 2. Prive heb ik mijn handen vol aan deze twee boefjes. Ik shoot nu alweer een aantal jaar voor Team Baron en ben volledig opgeleid door Katja. Ik kom vanuit de marketing & communicatie maar dit is toch echt de leukste baan ter wereld!  Ik shoot voornamelijk zwangere dames en families en ben binnen ons team gestart met de tak new born fotografie. Super leuk om de zwangere dames die bij ons in de studio zijn geweest weer terug te zien met de kleine ukkepuk.  Charlene

Charlene

Mijn naam is Charlene trotse moeder van 3 jongens. Ik werk met heel veel liefde en plezier als fotograaf bij Katja Baron. Mijn passie is de zwangere vrouw en de sexy shoots. Ik vind het heerlijk om iemand zich helemaal mooi te laten voelen tijdens de shoot. De dankbaarheid is waar ik het voor doe. En hoe leuk is het om mama (ouders) en baby terug te zien in de studio. Ik heb gewoon de leukste JOB!


Aaniytah

Aaniytah

Ik ben Aaniytah (1989) mama van de twee aller aller liefste meiden; Aaliyah & Ilyana. Als jong meisje was ik al gefascineerd met alles wat met uiterlijke verzorging te maken had. Sinds 2021 ingeschreven bij KVK dus een uit de hand gelopen hobby wat ik als fulltime baan mag doen. Ik heb ECHT de aller leukste baan van de wereld! Sinds april 2021 werk ik met heel veel plezier samen met Katja en de leukste dames van Team Baron! De rest vertel ik je tijdens het opmaken ;) Liefs en tot ziens tijdens je shoot en anders wens ik je een onvergetelijke shoot met mijn collega’s!

Roos

Roos

Mijn naam is Roos of beter bekend als Rosyroos. In 2013 besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Ik heb de gerenommeerde opleiding van House of Orange in Amsterdam afgerond en gewerkt als visagist bij Bobbi Brown. Nu werk ik al heel wat jaren voor mezelf, heb ik jarenlange professionele ervaring en ben ik super blij met wat ik heb bereikt. Als visagist werk je vaak alleen daarom vind ik het extra leuk dat ik al 3,5 jaar deel uitmaak van het team. Het zijn stuk voor stuk toppers! Ik hoop dat ik de mooiste versie van jou naar boven kan halen met mijn werk, zie ik je snel bij mij in de stoel?

Jaiz

Jaiz

Ik ben Jaiz. Ik ben begonnen met oefenen op mezelf en ontving mijn eerste klanten in mijn kelder. In 2017 verhuisde ik naar Londen en behaalde ik certificaten voor make-up, haarstyling en cosmetische wetenschap. Terug in Nederland opende ik mijn eigen Beautybar. In 2020 werd ik bijgeboekt als visagiste voor een zwangerschapsshoot bij Katja. Sindsdien warmt het mijn hart elke keer om deel uit te mogen maken van zo een mooie fase in het leven van een vrouw. Bij Katja Baron en Team Baron op de foto is niet alleen een shoot maar ook een onvergetelijke ervaring die elke vrouw verdient!