Zwangerschap

 

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven. Het is met niets anders te vergelijken. Het blijft nog steeds niet te bevatten waar je lichaam toe in staat is. Door alle drukte vergeet je soms bij jezelf en bij de zwangerschap stil te staan. Dat maakt een zwangerschapsshoot zo bijzonder, de herinneringen aan deze speciale tijd voor eeuwig vastgelegd. Mijn stijl is tijdloos, elegant, stijlvol en exclusief. Mooie vormen van de zwangerschap staan bij de fotoshoot centraal. Het draait allemaal om jou en de prachtige periode in je leven!

 
Praktische info:
 
  • Beste tijd voor een fotosessie is tussen de 30 en de 35 weken, bij tweeling tussen de 25 en de 30 weken
  • Visagie en/of haarstyling kan bijgeboekt worden in de studio. Prijzen verschillen per visagist
  • Foto’s worden verstuurd binnen 3 weken na de shoot
  • Er mag gebruik gemaakt worden van onze kleding/doeken
Voorbereidingen shoot
 
  • Kleding: De juiste outfit is super belangrijk. Als je je goed voelt in een kledingstuk dan straalt het er echt vanaf! Zorg dat de kleding van jou en je partner op elkaar zijn afgestemd. Less is more. Zorg voor kledingstukken zonder teveel opdrukken of prints. Denk ook aan mooie lingerie en naadloos ondergoed. Klik hier voor meer kleding tips.
  • Visagie en haar: Iemand die professioneel jou make up gedaan heeft, heeft er veel meer zicht op wat het beste bij jou gezicht past en wat ook het mooist op de foto overkomt.
  • Manicure/ Pedicure: Wij maken veel foto’s met handen op de buik en blote voeten. Verzorgde nagels is een pre! Ook voor de partner.
  • Poses: Uiteraard helpen we je met alle liefde om tot het beste resultaat te komen met de poses en met een positie waar je lichaam en gezicht het beste tot hun recht komt. Sta van te voren zelf ook even voor de spiegel en probeer wat poses uit die je op onze instagram pagina’s hebt gezien.
Reserveren Wil je reserveren of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@katjabaron.com. We sturen je zo snel mogelijk een reactie. We adviseren je om, gezien de drukte, ongeveer rond de 12 weken van je zwangerschap te reserveren