Portret/boudoir

 

Voel jezelf op en top vrouw met portret of boudoir shoot. Even heerlijk een momentje helemaal voor jezelf!  We laten je graag zien hoe mooi je bent. Heb je keihard gewerkt om een positief zelfbeeld te krijgen en wil je je harde werk bekronen met een mooie shoot ? Wil je je partner verrassen met een sexy boudoir shoot of wil je gewoon prachtige foto’s van jezelf voor jezelf hebben. Dat kan! Van stoere kleding tot lingerie of classy nude, we bespreken vooraf je wensen en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Praktische info

  • Visagie en/of haarstyling kan bijgeboekt worden in de studio. Prijzen verschillen per visagist
  • Foto’s worden verstuurd binnen 3 weken na de shoot
  • Er mag gebruik gemaakt worden van onze kleding/doeken

Voorbereidingen shoot

  • Kleding: De juiste outfit is super belangrijk. Als je je goed voelt in een kledingstuk dan straalt het er echt vanaf! Neem een uniek kledingstuk mee dat helemaal bij jou past. Less is more. Zorg voor kledingstukken zonder teveel opdrukken of prints. Denk ook aan mooie lingerie en naadloos ondergoed.
  • Visagie en haar: Iemand die professioneel jou make up gedaan heeft, heeft er veel meer zicht op wat het beste bij jou gezicht past en wat ook het mooist op de foto overkomt.
  • Manicure/ Pedicure: Wij maken veel foto’s met handen op de buik en blote voeten. Verzorgde nagels is een pre! Ook voor de partner.
  • Poses: Uiteraard helpen we je met alle liefde om tot het beste resultaat te komen met de poses en met een positie waar je lichaam en gezicht het beste tot hun recht komt. Sta van te voren zelf ook even voor de spiegel en probeer wat poses uit die je op onze instagram pagina’s hebt gezien.

Reserveren Wil je reserveren of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@katjabaron.com. We sturen je zo snel mogelijk een reactie.