Familie

 

Het krijgen van een kindje is een hectische periode. De maanden vliegen voorbij en je vergeet zo snel hoe klein en kwetsbaar ze waren. Hoe mooi zou het zijn om er eens echt de tijd voor te nemen en op professionele wijze de bijzondere band tussen jou en jouw opgroeiende kindje vast te leggen? Tijdens de door jou gekozen shoot gaan we samen aan de slag om stijlvolle foto’s te maken. We werken veel met belichting en we zijn altijd op zoek naar effecten die een unieke twist geven aan de fotoreportage. Bij een familie shoot kun je met het hele gezin op de foto maar denk ook eens aan een shoot voor moeder en kind of een generatieshoot.

Praktische info

  • De allerkleinsten shooten we vanaf 6 maanden tot kinderen van elke leeftijd
  • Visagie en/of haarstyling kan bijgeboekt worden in de studio. Prijzen verschillen per visagist
  • Foto’s worden verstuurd binnen 3 weken na de shoot
  • Er mag gebruik gemaakt worden van onze kleding/doeken
  • Voor een shoot met kleine kinderen is een uur shooten vaak voldoende. Wil je toch graag bij Katja shooten en de special boeken. Informeer dan even naar de mogelijkheden.
  • Heb je visagie bijgeboekt, kijk dan of het mogelijk is dat je partner later komt met de kinderen of even met ze gaat wandelen. De ervaring leert dat de kids er anders al klaar mee zijn voor de shoot begint.

  Voorbereidingen shoot

  • Kleding: De juiste outfit is super belangrijk. Als je je goed voelt in een kledingstuk dan straalt het er echt vanaf! Zorg dat de kleding van jou en je gezin op elkaar zijn afgestemd. Less is more. Zorg voor kledingstukken zonder teveel opdrukken of prints. Denk ook aan mooie lingerie en naadloos ondergoed. Klik hier voor meer kleding tips.
  • Visagie en haar: Iemand die professioneel jou make up gedaan heeft, heeft er veel meer zicht op wat het beste bij jou gezicht past en wat ook het mooist op de foto overkomt.
  • Manicure/ Pedicure: Wij maken veel foto’s met handen op de buik en blote voeten. Verzorgde nagels is een pre! Ook voor de partner.
  • Poses: Uiteraard helpen we je met alle liefde om tot het beste resultaat te komen met de poses en met een positie waar je lichaam en gezicht het beste tot hun recht komt. Sta van te voren zelf ook even voor de spiegel en probeer wat poses uit die je op onze instagram pagina’s hebt gezien.

Reserveren

Wil je reserveren of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@katjabaron.com. We sturen je zo snel mogelijk een reactie. We adviseren je om, gezien de drukte, ongeveer drie maanden voor data te reserveren.