Katja Baron

 

 

Hoi, wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Katja Baron. Door middel van fotografie breng ik mijn creativiteit naar de buitenwereld. Het is helemaal mijn ding om met mensen bezig te zijn en door mijn fotografie een bijzondere momentopname te maken van emotionele waarde.

Door mijn Russische achtergrond, mijn verhuizing naar Nederland op mijn tiende en de reizen die ik heb mogen maken, heb ik veel meegemaakt waaruit ik mijn energie en inspiratie haal. Mijn stijl is tijdloos, elegant, stijlvol en exclusief.         

Vanaf mijn 18e (maar onbewust al veel eerder) weet ik dat fotografie mijn grote passie is. In 2014 ben ik begonnen met een opleiding Toegepaste Fotografie op de Fotovakschool in Amsterdam waar ik veel techniek geleerd heb en hele leuke en interessante mensen heb mogen ontmoeten. Daarna heb ik nog vele cursussen gevolgd om mijn techniek en creativiteit een boost te geven.

Inmiddels heb ik een studio in Lisse en shoot ik nog steeds met heel veel plezier. Vanwege de drukte heb ik een eigen team van fotografen opgeleid, team Baron, die prachtige shoots voor mij doen. Je kunt bij ons terecht voor zwangerschap shoots, familie shoots, love shoots en portret/ boudoir shoots.

Verder ben ik een trotse mama van een prachtige zoon Euan die geboren is op 28-10-2016. Daarom vind ik het extra leuk om met andere mama’s en mama’s to be ervaringen te delen als ze bij mij komen voor een fotosessie.